Reserveer of bestel

Wist je dat

Per uur fotograferen op locatie spendeert een fotograaf nadien gemiddeld een uur aan nabewerking van het beeldmateriaal. Deze bewerkingen zijn inbegrepen in de uurprijs.

Samen vooraf plannen

Ik kom kosteloos (uitgezonderd kilometervergoeding) bij jou langs om de planning van het evenement en het uiteindelijke bedrag te bespreken. Op basis van dit gesprek wordt een voorschot berekend.

Maak zelf een selectie

Samen met de downloadlink ontvang je een toegangscode tot het besloten portfolio met alle foto’s van je evenement op deze website. Zo kan je rechtstreeks je favoriete foto’s selecteren om te laten afdrukken tot fotoprint of fotoalbum.

Hoogwaardig materiaal

Voor de beste resultaten maak ik gebruik van professioneel foto- en scanmateriaal. Dit duurzaam materiaal wordt steeds goed onderhouden om een blijvende kwaliteitsvolle werking te kunnen garanderen.

Scans op hoge resolutie

Zowel dia als filmnegatief worden standaard gescand op een resolutie van 4800 dpi. Toch is het mogelijk om, indien nodig, te scannen tot maar liefst 12800 dpi. Elke foto wordt handmatig stofvrij gemaakt.

Schilderijen en tekeningen

Ook schilderijen en tekeningen kunnen ter naslagwerk gefotografeerd of gescand worden. Contacteer me voor meer informatie hieromtrent.